Inshine

Familieopstellingen en coaching

Zit jij niet lekker in je vel? Wil je vooruit, maar voel je je geremd? Belandt je steeds in dezelfde situaties, maar dan in een iets ander jasje? Heb je mentale of fysieke klachten die je belemmeren? Of speelt er iets anders wat je wil veranderen? Ik kijk graag met je mee via een familieopstelling en via coaching.

Met een familieopstelling is het mogelijk om meer inzicht te krijgen en je meer bewust te worden waarom je dingen doet zoals je ze doet, waarom iets je raakt, waarom je tegen dingen aanloopt, wat jou uit balans haalt en waarom. Het geeft zicht op de meer onbewuste lagen, de patronen in je familie, in jezelf en innerlijke overtuigingen, het vergroot bewustzijn en het werkt op onbewuste lagen ook door.

Inshine verzorgt familieopstellingen en coaching. Voor een familieopstelling zijn er bij Inshine verschillende vormen mogelijk:

– Individuele familieopstelling

– Familieopstellingen in groepsverband

– Individuele familieopstelling met paarden / paardencoaching

– Online familieopstelling

– Organisatieopstelling

Welke vorm van familieopstelling voor jou geschikt is hangt vooral af van welke situatie je aanspreekt en in welke situatie jij je het meest op je gemak voelt.

Ik kijk via een familieopstelling en/of coaching graag met je mee. Samen gaan we onderzoeken wat jou remt en wat er nodig is voor jou, zodat jij groeien op een manier die bij jou past. Met als doel dat jij meer kunt stralen van binnen, dat je echt jezelf kunt zijn en weer lekker(der) in je vel zit.